Scafandrii din 34 de județe participă anual la stagii de pregătire și antrenament

Vineri, 30 Aprilie 2021Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Scafandrii din 34 de judet e participa  anual la stagii de prega tire s i antrenament | imaginea 1 Se înţeleg din priviri și comunică prin semne, sunt pregătiţi să lupte şi să facă faţă celor mai grele provocări…pe scurt, ei sunt pompierii scafandri. Meseria de scafandru este o provocare continuă, un test de rezistență și zeci de ore de stat în apă pe săptămână.

Pentru că succesul misiunilor executate pentru salvări și căutări subacvatice este asigurat de numărul orelor de antrenament, în perioada 5 aprilie - 19 septembrie, scafandrii din 34 de județe participă la un stagiu de pregătire și antrenament la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de Interventie din cadrul ISU Constanța.

Antrenamentele lor se desfășoară zilnic, având inclusiv antrenamente de noapte, cu echipament de scufundare specific atât sezonului rece, cât și sezonului cald.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.