Exercițiu amplu, cu situații tactice complexe, la o clădire dezafectată

Luni, 31 Mai 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Exercitiu amplu  cu situatii tactice complexe  la o cladire dezafectata | imaginea 1 Joi, 20 mai a.c., Centrul de Antrenament și Pregătire de Specialitate din cadrul ISU Hunedoara, in cooperare cu Detașamentul de Pompieri Orăștie, a organizat și efectuat un exercițiu amplu, cu situații tactice complexe, la o clădire dezafectată din cadrul S.C. Chimica Automotive Orăștie.

La exercițiu au participat cursanții din Inspectoratele pentru Situații de Urgență Alba si Argeș, care au avut de-a face cu mai multe scenarii, cu situații complexe și dificile pentru a căror bună gestionare s-au folosit autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie, precum și, deja familiarizat pentru astfel de acțiuni, containerul multirisc.

Reprezentanţii ISU Hunedoara adresează mulțumiri pe această cale pentru aprobări, sprijinul acordat și pentru colaborarea excelentă, conducerii SC Chimica SA Orăștie, comenzii ISU Hunedoara, Spirc ISU Hunedoara, comenzii și colegilor din Detașamentul de Pompieri Orăștie.

Nu in ultimul rând, se adresează mulţumiri celor direct implicați, colegilor de la ISU Alba și ISU Argeș, pentru felul ireproșabil în care au acționat, făcând clar dovada faptului că această meserie nu are bariere de ordin geografic, de vârstă sau funcții, și că mobilizarea exemplară in situații critice dă întotdeauna rezultate neașteptat de bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.