Stagiu de perfecționare pentru salvarea animalelor din medii ostile vieții

Luni, 31 Mai 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Stagiu de perfectionare pentru salvarea animalelor din medii ostile vietii | imaginea 1 “Mulţi oameni vorbesc animalelor, puţini le ascultă…”

În săptămâna 24 - 30 mai a.c., la Poligonul de antrenament și pregătire al pompierilor din Fagăraș s-a desfășurat stagiul de perfecționare pentru salvarea animalelor din medii ostile vieții. La acest modul de perfectionare au participat cadre ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Alba şi Arad.

Reprezentanţii ISU Braşov le adresează mulţumiri pentru sprijinul acordat, medicilor veterinari, reprezentanți ai Asociației ARCA - Animal Rescue and Care Association, care au fost prezenţi la acest curs.

Aceştia au predat modul de abordare pentru salvarea animalelor din medii ostile vieții și au transmis informaţii importante cu privire la comportamentul animalelor în diferite situații și împrejurări. Totodată se aduc mulțumiri Regiei Naţionale a Pădurilor–Romsilva - Herghelia Sâmbăta, pentru sprijinul acordat în desfășurarea activității!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.