Trei scafandri din cadrul ISU Giurgiu şi-au încheiat stagiul de pregătire

Joi, 10 Iunie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Trei scafandri din cadrul ISU Giurgiu si au incheiat stagiul de pregatire | imaginea 1 Privind fotografiile, misiunea scafandrilor poate părea ușor de îndeplinit. Însă, în spatele fiecărei intervenții stau foarte multe ore de pregătire fizică și psihică. Trei scafandri din cadrul ISU Giurgiu încheie, săptămâna aceasta, stagiul de pregătire la Centrul de Antrenament al Scafandrilor de la Constanța.

Alergare pentru creșterea rezistenței, înot, scufundări în apa mării și procedee de căutare-salvare sunt activități pe care le-au pus în practică zilele acestea. Știu că de felul în care se pregătesc poate depinde succesul unui intervenții și de aceea dau totul pentru a fi cei mai buni, fiind îndrumați în permanență de instructori cu experiență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.