Accident aviatic, cu mai multe situaţii tactice, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea

Marți, 21 Septembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Accident aviatic  cu mai multe situatii tactice  la Aeroportul  Delta Dunarii  Tulcea | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență ,,Delta” al judeţului Tulcea a organizat joi, 16 septembrie a.c., începând cu ora 10:00, un exerciţiu de conducere și cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în vederea îndeplinirii misiunilor specifice în situaţia producerii unui accident aviatic, cu mai multe situaţii tactice, la Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea.

Exercițiul a fost cuprins în Programul anual de pregătire şi a avut ca scop verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident aviatic, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.

Pentru gestionarea evenimentului au intervenit forţe şi mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență al județului Tulcea, R.A. Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea, Poliția Transporturi, Poliția de Frontieră, DRI Dobrogea, Procuratura Tulcea, Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea, UPU-SMURD Tulcea, Crucea Roșie Română-Filiala Tulcea, Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea și voluntari din cadrul programului “Salvatori din Pasiune”.

Se adresează mulțumiri tuturor participanților, pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.