Incendiu produs în arhiva primăriei Sovata şi la mansarda unei clădiri

Vineri, 05 Noiembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu produs in arhiva primariei Sovata si la mansarda unei cladiri | imaginea 1 În urma controlului de fond efectuat zilele trecute de Inspecția de Prevenire din cadrul I.S.U. Mureș, în localitatea Sovata, s-a desfășurat și un exercițiu de intervenție, cu implicarea personalului SVSU Sovata, a Poliției Locale Sovata, precum și a echipajelor profesioniste din cadrul I.S.U. Mureș - Punct de Lucru Sovata.

Situațiile tactice impuse au fost: incendiu produs în arhiva primăriei Sovata, situată la nivelul parterului, existând pericol de propagare la nivelele superioare ale clădirii. Întreg personalul s-a autoevacuat, neexistând victime. Următoarea situație tactică a fost incendiu la mansarda unei clădiri de locuit, nivel de înălțime P+E+M, fără victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.