Antrenamentele pompierilor continuă, indiferent de condițiile meteo

Luni, 31 Ianuarie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Antrenamentele pompierilor continua  indiferent de conditiile meteo | imaginea 1 Săptămâna trecută, ofițeri din cadrul ISU Braşov au continuat pregătirea în poligonul de antrenament de la Făgăraș, deși termometrele indicau mult sub 0 grade Celsius.

Pregătirea continuă este importantă și, indiferent de temperatura care se înregistrează, pompierii se pregătesc pentru a face față tuturor provocărilor. În cadrul acestor antrenamente, pompierii salvatori își îmbunătățesc și își testează tehnicile utilizate în misiunile specifice.

Pregătirea forțelor de intervenție pentru salvarea vieții oamenilor și a bunurilor materiale rămâne una dintre principalele preocupări ale pompierilor. În anul 2021, ISU Braşov a intervenit la un număr de 501 incendii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.