Exercițiu de cooperare transfrontalieră

Luni, 31 Ianuarie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Exercitiu de cooperare transfrontaliera | imaginea 1 Joi, 27 ianuarie a.c., înainte de finalul proiectului JERAD, s-a desfășurat exercițiul de cooperare într-o situație de urgență cu efect transfrontalier. În cadrul acestui exercițiu a fost utilizat și vehiculul șenilat bimodular (ce poate interveni în condiții dificile terestre și în mediul acvatic), achiziționat prin proiectul JERAD.

Schimbul de informații între parteneri s-a realizat prin intermediul platformei comune de notificare, dezvoltată cu echipamentele achiziționate în cadrul proiectului ca suport decizional pentru factorii cu responsabilitate.

După terminarea activităților din teren s-a desfășurat conferința de final cu participarea echipelor de proiect, reprezentanți ai MDSESU Odessa, DSU, IGSU, BRCT Suceava, Prefectura Tulcea și Consiliul Județean Tulcea.

Reprezentanţii ISU Tulcea mulțumesc pentru sprijinul acordat în realizarea acestui amplu exercițiu tuturor structurilor cu competență în gestionarea unor situații de urgență cu efect transfrontalier, precum și voluntarilor ISU.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.