Incendiu izbucnit în interiorul unui depozit din Deva

Luni, 28 Februarie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu izbucnit in interiorul unui depozit din Deva | imaginea 1 Scenariul aplicației a presupus intervenția de stingere a unui incendiu izbucnit în interiorul depozitului, cu o suprafață de aproximativ 4 hectare, precum și salvarea a 5 muncitori, dintre care 2 inconștienți, surprinși în hală.

Exercițiul a fost un bun prilej pentru pompierii deveni, care au intervenit cu 7 autospeciale, să exerseze tehnici de salvare, stingere și descarcerare și de familiarizare cu caracteristicile specifice unui obiectiv economic important din județul Hunedoara.

Pentru lucrătorii din cadrul depozitului logistic aplicația a însemnat învățarea procedurilor de evacuare în caz de incendiu, dar și a măsurilor de prevenire a incendiilor, atât la locul de muncă, cât și acasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.