Explozie urmată de rănirea a 12 persoane

Joi, 07 Aprilie 2022Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Explozie urmata de ranirea a 12 persoane | imaginea 1 Previn, protejează şi se antrenează! Pompierii militari ai ISU Dolj au desfășurat un exercițiu în scopul verificării capacității de reacție a componentelor subsistemului local de management al situațiilor de urgență, precum și pentru antrenarea forțelor de intervenție.

Exercițiul a avut loc în localitatea Gherceşti, la depozitul de înmagazinare subterană gaze naturale Ghercești. Scenariul exercițiului a constat în producerea unei explozii care a dus la avarierea stației de uscare și măsurare fiscale gaze naturale și rănirea a 12 persoane.

În eventualitatea creării unui disconfort, pompierii doljeni asigură cetățenii că aceste exerciții sunt necesare pentru antrenarea forțelor de intervenție, dar totodată, sunt benefice pentru întreaga comunitate, întrucât pot contribui la salvarea de vieți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.