Incendiu izbucnit la subsolul unui hotel din Târgovişte

Luni, 02 Mai 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Incendiu izbucnit la subsolul unui hotel din Targoviste | imaginea 1 Joi, 28 aprilie a.c., pompierii din cadrul Detaşamentului Târgovişte au desfășurat un exercițiu de pregătire la o unitate hotelieră din Târgoviște, în cadrul căruia a fost simulat un incendiu izbucnit în zona de depozitare aflată în subsolul clădirii.

Concomitent s-au desfășurat operațiuni de verificare a spațiilor și salvare a persoanelor din hotel. Au fost evacuate în siguranță două persoane care s-au refugiat pe terasa hotelului din cauza fumului și alte 20 de persoane cazate.

Scopul exerciţiului a fost atins, fiind verificată capacitatea de acţiune în cazul producerii unor astfel de evenimente, care presupune o desfăşurare amplă de forţe şi mijloace.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.