Incendiu la Spitalul Militar din Sibiu

Vineri, 13 Mai 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu la Spitalul Militar din Sibiu | imaginea 1 ISU Sibiu a desfășurat luni, 9 mai a.c., un exercițiu în cadrul Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin” în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la etajul II al spitalului, unde se afla Secția Medicină Internă, în care au fost surprinse 2 persoane.

Peste 30 de persoane, personal medical și pacienți situați la etajul respectiv s-a autoevacuat în cel mai scurt timp.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul medical privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.

La acest exercițiu au participat peste 15 pompieri militari și paramedici, cu 6 autospeciale (stingere cu apă și spumă, descarcerare, salvare de la înălțime și de asistență medicală specializată).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.