Pompieri mai bine pregătiți, un grad mai ridicat de siguranță pentru cetățeni!

Marți, 10 Mai 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pompieri mai bine pregatiti  un grad mai ridicat de siguranta pentru cetateni | imaginea 1 În perioada 04 - 06 mai a.c., nouă pompieri militari teleormăneni, dintre care patru ofițeri și cinci subofițeri, au dobândit competențe în instruirea personalului pentru lucru în condiții reale cu focul și observarea fenomenelor complexe ce se pot produce pe timpul incendiilor.

Salvatorii teleormăneni au parcurs în acest sens un program special, organizat în Centrul de Antrenament și Pregătire de Specialitate Siret al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava.

Cunoștințele asimilate, experiențele, deprinderile și toate aspectele privind modul de intervenție pentru stingerea incendiilor vor fi de acum prezentate întregului personal din structurile operative de către acești salvatori, scopul declarat fiind pregătirea tuturor pompierilor teleormăneni pentru derularea profesionistă a misiunilor de salvare a vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.