Două victime inconştiente, în urma unui incendiu

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Doua victime inconstiente  in urma unui incendiu | imaginea 1 Miercuri, 29 iunie a.c., pompierii gorjeni au desfăşurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în cazul producerii unui incendiu la sediul SC J.Christof E&P Services SRL - Atelier Central Tg-Jiu (pe înțelesul tuturor, fosta Bază Tubulară).

Scenariul a presupus un incendiu care a generat două victime inconștiente. Pentru gestionarea situației au fost dislocate la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj.

Este esențial ca în astfel de situații angajații să fie pregătiți și să adopte un comportament corect. De la actorii care au jucat rolul victimelor, până la personalul care are atribuții în gestionarea situațiilor de urgență la locul de muncă, angajații acestei societăți au demonstrat că alocă timp suficient pregătirii și prevenirii situațiilor de urgență.

Au tratat cu seriozitate situația, chiar dacă știau că este vorba despre un exercițiu, s-au organizat corect pentru gestionarea situației și au dovedit că pot gestiona o situație de urgență până la sosirea echipajelor specializate.

La final, s-a făcut evaluarea exercițiului, s-au purtat discuții despre modul de intervenție și au fost prezentate reguli de acordare a primului ajutor calificat și intervenție în situații de urgență. Cu toții au avut de câștigat în urma acestui exerciţiu tactic! Reprezentanţii ISU Gorj adresează felicitari angajaților pentru pregatirea și seriozitatea de care au dat dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.