Exerciţiu tactic la staţia de metrou

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Exercitiu tactic la statia de metrou | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a desfășurat miercuri dimineață, 29 iunie a.c., un exercițiu la stația de metrou Eroilor, pe Magistrala 5, după încheierea programului de circulație a metroului și scoaterea de sub tensiune a rețelei electrice.

Pe durata exercițiilor desfășurate la stațiile de metrou, se verifică particularitățile constructive și funcționale ale echipamentelor care fac parte din componența stațiilor, nivelul de pregătire pentru personalul propriu, cooperarea cu personalul de specialitate din cadrul Metrorex SA, precum și cu forțele alături de care acționăm în regim integrat: Departamentul UPU-SMURD București, SABIF, DGPMB, DGJMB și alte agenții cu atribuții în domeniu.

Un rol important în desfășurarea misiunilor de salvare a persoanelor rănite l-au avut voluntarii ISU B-IF, care au acționat alături de echipele de salvatori profesioniști. ISU B-IF va continua să desfășoare activități operativ – preventive, prin executarea periodică de recunoașteri și exerciții la nivelul tuturor magistralelor de metrou.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.