Incendiu de pădure

Miercuri, 13 Iulie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Incendiu de padure | imaginea 1 Vineri, 8 iulie a.c., începând cu ora 08:35, pompierii militari timișeni au desfășurat un EXERCIȚIU - incendiu de pădure, în satul Luncanii de Jos, comuna Tomești.

Un efectiv de 30 pompieri (7 ofițeri, 23 subofițeri) au intervenit la această misiune, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de serviciu, trei autospeciale de primă intervenție și comandă, o șenilată și cinci camioane Abroll cu container de capacitate de 7000 l apă.

În sprijinul lor, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Curtea, Tomești și Pietroasa. Prin acest exercițiu s-a urmărit capacitatea de gestionare și antrenare a structurilor proprii în vederea localizării și lichidării unui incendiu la o pădure, precum și verificarea modului de punere în aplicare a planurilor de intervenție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.