Incendiu la un depozit din Sibiu

Joi, 28 Iulie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu la un depozit din Sibiu | imaginea 1 ISU Sibiu a desfășurat joi seară, 21 iulie a.c., între orele 20:50 și 22:30, un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la un operator economic care are ca principal obiect de activitate comerțul, din zona de vest a municipiului Sibiu.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în depozitul operatorului economic, iar 3 angajați nu au reușit să ajungă la punctul de întâlnire stabilit în vederea evacuării și astfel au rămas blocaţi în interiorul depozitului, respectiv magazinului.

La acest exercițiu s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD. În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, pompierii asigură cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.