Exerciţiu - simulare incendiu în Lugoj

Luni, 15 August 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Exercitiu   simulare incendiu in Lugoj | imaginea 1 Marţi, 9 august a.c., pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj și Stației Buziaș au desfășurat un EXERCIȚIU - 𝐬𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮 la Butan Gas, în Municipiul Lugoj.

Un efectiv de 18 pompieri (4 ofițeri, 14 subofițeri) au intervenit la această misiune cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj CBRN și un echipaj SMURD.

Pentru gestionarea evenimentului au fost anunțați polițiștii, jandarmii, dar și Garda de Mediu. Prin acest exercițiu s-a urmărit antrenarea tuturor forțelor participante în conducerea acțiunilor de limitare și înlăturare a urmărilor produse de o situație de urgență, dar și îmbunătățirea cooperării inter-instituționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.