Incendii şi victime surprinse în clădiri

Sâmbătă, 06 August 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendii si victime surprinse in cladiri | imaginea 1 Marţi, 2 august a.c., pompierii bucureşteni au desfășurat un exercițiu pentru verificarea capacității de răspuns în cazul unui seism. Acțiunile pentru gestionarea situațiilor de urgență produse au avut loc în incinta unei platforme dezafectate, respectiv la un operator economic cu rezervoare GPL.

În aceste condiții, au fost puse în aplicare procedurile de lucru aferente situațiilor tactice, care au implicat stingerea incendiilor, salvarea persoanelor surprinse în clădiri, acordarea primului ajutor calificat, triajul victimelor și transportul acestora la spitale.

Verificarea modului de acțiune în cazul unui seism se realizează periodic, pentru pregătirea efectivelor proprii și în regim integrat cu celelalte entități responsabile în asigurarea managementului situațiilor de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.