O construcție s-a prăbușit - Două victime au rămas blocate sub dărâmături

Marți, 02 August 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

O constructie s a prabusit   Doua victime au ramas blocate sub daramaturi | imaginea 1 Joi, 28 iulie a.c., pompierii clujeni au desfășurat un exercițiu la un operator economic din localitatea Aghireșu Fabrici.

Scenariul a presupus următoarea situație: O construcție s-a prăbușit, iar două victime au rămas blocate sub dărâmături. Totodată, o altă persoană s-a autoevacuat, fiind necesară salvarea acesteia de la înălțime.

Astfel, pompierii au simulat acțiuni de căutare-salvare și descarcerare. Au participat Detașamentele 1 Cluj-Napoca și Huedin, cu un total de trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară și două echipaje SMURD. Au fost sprijiniți de colegii de la Jandarmerie, Ambulanță, precum și de Instituția Prefectului - Județul Cluj.

Aceste exerciții îi ajută să verifice timpul de răspuns, dar și să cunoască în detaliu locurile unde își desfășoară activitatea operatorii economici din județ. Totul s-a încheiat cu bine și cu o fotografie de grup!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.