Tabără de pregătire în domeniul alpinism-intervenție

Miercuri, 10 August 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Tabara de pregatire in domeniul alpinism interventie | imaginea 1 În perioada 1-5 august a.c, în județul Brașov, a avut loc Tabăra de pregătire în domeniul alpinism-intervenție.

Timp de cinci zile, salvatorii băcăuani, alături de salvatorii Inspectoratelor pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Brașov, Covasna, Mureș, Sibiu și Vrancea, s-au pregătit temeinic și au acționat în baza unor scenarii complexe de salvare.

În cadrul taberei, pompierii alpiniști au efectuat manevre de lucru în coardă (coborâre, urcare, transfer de corzi), amaraje, salvare victimă din coborâtor, salvare victimă din blocator și salvare cu trepied.

La aceste activități a participat și un echipaj de pompieri din Polonia și un specialist în căutare-salvare urbană din Norvegia. Se adresează felicitări tuturor participanților pentru că au fost și de această dată la înălțime!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.