Ediția a II-a a campaniei “Învață să salvezi o viață”

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Editia a II a a campaniei  Invata sa salvezi o viata | imaginea 1 Pompieri, paramedici SMURD și voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “BANAT” al județului Timiș au participat duminică, 𝟐𝟑 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 a.c., la ediția a II-a a campaniei “𝗜̂𝗻𝘃𝗮𝘁̦𝗮̆ 𝘀𝗮̆ 𝘀𝗮𝗹𝘃𝗲𝘇𝗶 𝗼 𝘃𝗶𝗮𝘁̦𝗮̆”.

Cu acest prilej, salvatorii timișeni au prezentat un 𝒆𝒙𝒆𝒓𝒄𝒊𝒕̦𝒊𝒖 𝒅𝒆𝒎𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕𝒊𝒗 𝒅𝒆 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒂𝒓𝒄𝒆𝒓𝒂𝒓𝒆 a două persoane rămase blocate într-un autoturism în urma producerii unui accident rutier, iar paramedicii SMURD i-au învățat pe vizitatori 𝒎𝒂̆𝒔𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒄𝒐𝒓𝒆𝒄𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒐𝒓𝒅𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒎𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒐𝒓 𝒎𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍.

Rolul acestor acțiuni nu este doar acela de informare, ci și de sensibilizare a populației cu privire la 𝒎𝒐𝒅𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒐𝒓𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒊̂𝒏 𝒅𝒊𝒇𝒆𝒓𝒊𝒕𝒆 𝒔𝒊𝒕𝒖𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒖𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆. Acordarea primului ajutor medical 𝑖̂𝑛 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑢𝑡𝑖𝑙 și efectuată în mod 𝑐𝑜𝑟𝑒𝑐𝑡 poate salva vieți! Se adresează felicitări organizatorilor pentru inițiativă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.