Misiune îndeplinită cu succes!

Vineri, 21 Octombrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Misiune indeplinita cu succes | imaginea 1 Pompierii timișeni s-au întors acasă, după îndeplinirea cu succes a unor misiuni ample și dificile.

Pe lângă provocările pe care le-a avut de gestionat echipa de conducere a modului 𝐑𝐎 𝐅𝐑𝐁 𝟎𝟏 pe tot parcursul exercițiului, în ultima zi echipele de intervenție au primit cele mai solicitante misiuni, care au pus la încercare abilitățile salvatorilor.

Misiunile din ultima zi au necesitat intervenția echipajelor în mediul acvatic și terestru, dar și intervenția la înălțime a pompierilor alpiniști.

Deși scenariile exercițiului au fost foarte dificile, salvatorii timișeni au reușit să demonstreze profesionalism și pregătire la cel mai înalt nivel, astfel 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐛𝐚̆𝐫𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 (𝐑𝐎-𝐅𝐑𝐁-𝟎𝟏) a primit întreaga apreciere a evaluatorilor exercițiului. Li se adresează mulțumiri pentru dedicare și profesionalism!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.