Situație de urgență generată de un accident aviatic

Marți, 04 Octombrie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Situatie de urgenta generata de un accident aviatic | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare a organizat și desfăşurat joi, 29 septembrie a.c., un exerciţiu de cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generate de un accident aviatic, în pădurea de pe raza localității Solduba.

Situația tactică generală a presupus prăbușirea unui avion de mici dimensiuni care avea la bord un număr de 28 pasageri. În cadrul acestui exercițiu s-au urmărit verificarea structurilor de conducere în gestionarea unei situații de urgență în caz de accident aviatic și antrenarea cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea acestora.

Forțele participante la exercițiu alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare au fost: SVSU Socond; SVSU Homoroade; Ocolul Silvic Satu Mare; Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare; Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare; Crucea Roșie; AJVPS Satu Mare; Salvamont Satu Mare; Batalionul 52 Geniu TISA; Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare; UPU Satu Mare.

Se adresează mulțumiri tuturor participanților din cadrul instituțiilor implicate și există convingerea că în cazul unor evenimente reale toți vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.