Avarie majoră în Turnu Măgurele - Posibilă poluare pe fluviul Dunărea

Marți, 15 Noiembrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Avarie majora in Turnu Magurele   Posibila poluare pe fluviul Dunarea | imaginea 1 Exercițiu! Exercițiu! Exercițiu! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “A. D. Ghica” Teleorman a desfășurat joi, 10 noiembrie a.c., un exercițiu de cooperare cu forțe și mijloace în teren pe raza municipiului Turnu Măgurele.

Printre scopurile principale ale acestei acțiuni au fost perfecționarea deprinderilor participanților în organizarea, conducerea și executarea intervenției operative în situații de urgență privind un accident tehnologic, o avarie majoră la coloana de alimentare a stației de tratare a apei în municipiul Turnu Măgurele și o posibilă poluare pe fluviul Dunărea.

Acţiunea s-a încheiat cu o analiză a modului şi capacităţii de intervenţie în cazul producerii unor astfel de situaţii, concluzia fiind că toate forţele participante au demonstrat că pot gestiona corect şi coerent aceste situaţii de urgență.

Se adresează mulțumiri tuturor participanților din cadrul instituțiilor implicate (polițiști, jandarmi, angajați ai SGA Teleorman, personalului operatorului economic și autorităților locale), pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții și a bunurilor materiale ale cetățenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.