Incendiu la un complex comercial din Iași - Mașini în flăcări

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Incendiu la un complex comercial din Iasi   Masini in flacari | imaginea 1 Atenție! Atenție! Atenție! Incendiu la Complexul Comercial Palas Mall…

Apelantul comunică faptul că, în interiorul parcării, mai multe autoturisme sunt cuprinse de flăcări, 3 persoane au fost surprinse de incendiu, iar la intrarea în parcare se observă existența unei degajări mari de fum. Totodată, la etajul superior se produce un incendiu, cu extinderea rapidă a acestuia, 5 persoane fiind surprinse în zona Food Court.

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul inspectoratului se deplasează către obiectiv în urma unui apel primit prin 112. Atenție! Nu este decât o simulare de incendiu la acest obiectiv.

Palas este un complex urbanistic situat în zona Centrului Civic al municipiului Iași, în imediata apropiere a Palatului Culturii. Proiectul a fost dezvoltat în parteneriat public-privat de către Iulius Group și Consiliul Local Iași. Ansamblul a fost inaugurat în anul 2012 și se întinde pe o suprafață de 270.000 de metri pătrați.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.