Zeci de ore de pregătire pentru salvatorii din adâncuri

Duminică, 27 Noiembrie 2022Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Zeci de ore de pregatire pentru salvatorii din adancuri | imaginea 1 Scafandrii militari intervin cu curaj și profesionalism în cele mai imprevizibile situații. Pentru a face față misiunilor reale, aceștia au nevoie de zeci de ore de pregătire și capacitatea de a lua decizii în cele mai dificile situații.

În cadrul antrenamentelor de pregătire desfășurate zilele acestea, având ca șef de scufundare pe Plt. maj. Stroca Marius, participă și doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “DROBETA” al județului Mehedinți.

Îmbrăcați cu costum specific sezonului rece, cu măști și butelii de oxigen, scafandrii sunt eroii noștri din adâncuri. Satisfacțiile practicării acestei meserii spectaculoase sunt multiple, cea mai mare dintre acestea fiind satisfacția unei vieți salvate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.