Două exerciții cu forțe si mijloace în teren în două localităţi diferite

Marți, 13 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Doua exercitii cu forte si mijloace in teren in doua localitati diferite | imaginea 1 Joi, 8 decembrie a.c., în intervalul orar 11.00 - 13.00, pompierii militari călărăşeni au participat la două exerciții cu forțe si mijloace în teren în două localităţi diferite, în municipiul Călăraşi şi în localitatea Mănăstirea.

Exercițiile au fost executate cu ultimele echipamente achiziţionate în cadrul proiectului RO - BG - 415 „Managementul comun al riscurilor și parteneriatul în zona transfrontalieră Călărași – Dobrich“, în cadrul Programului de cooperare transfrontalieră INTERREG VA România - Bulgaria 2014-2020, unde pompierii călărăşeni sunt parteneri.

În acest proiect au fost achiziționate, de către membrii echipei de implementare a proiectului, autoturisme de teren și tehnică de calcul în valoare de 281.979 euro. Exerciţiile s-au dovedit a fi un bun prilej de verificare a modului de intervenţie în sistem integrat, atât timpii de răspuns al forţelor, cât şi cei de intervenţie încadrându-se în parametrii optimi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.