În pas cu noua tehnologie

Vineri, 09 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

In pas cu noua tehnologie | imaginea 1 Pompierii trebuie să țină pasul cu noua tehnologie, pentru reușita misiunilor încredințate și pentru a se întoarce sănătoși la familiile lor.

Intervențiile la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau misiunile de stingere a incendiilor izbucnite la astfel de autovehicule pot fi periculoase, existând risc de electrocutare sau de reaprindere.

Timp de două zile, pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani au participat la o sesiune de pregătire pe această temă. Alături de ing. Claudiu Ignat, consultant electromobilitate în cadrul unui dealer auto, pompierii au parcurs, teoretic și practic, etapele ce trebuie urmate pentru o intervenție rapidă și sigură.

Astfel de instructaje vor avea loc și anul viitor, urmând să fie angrenați pompierii de la toate subunitățile de intervenție. De fiecare dată orele de pregătire sunt tratate cu responsabilitate, fiind un bun prilej pentru a-și perfecționa tehnicile de intervenție.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.