Incendiu la un centru comercial din orașul Bacău

Miercuri, 21 Decembrie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Incendiu la un centru comercial din orasul Bacau | imaginea 1 Joi, 15 decembrie a.c., inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al județului Bacău au desfășurat un exercițiu privind intervenția, respectiv evacuarea în caz de incendiu la un important centru comercial din orașul Bacău.

Activitatea a avut drept scop verificarea modului de intervenție al Serviciului Privat pentru Situații de Urgență, aparținând complexului comercial.

De menționat este faptul că, în cazul producerii unor situații de urgență, atât Serviciile Private pentru Situații de Urgență, cât și cele Voluntare sunt principalii parteneri ai pompierilor militari, fiind primii care asigură intervenția, până la sosirea echipajelor profesioniste.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.