Antrenamente la poligonul din Sfântu Gheorghe

Joi, 19 Ianuarie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Antrenamente la poligonul din Sfantu Gheorghe | imaginea 1 Miercuri, 18 ianuarie a.c., a fost rândul Serviciilor Private pentru Situații de Urgență să se antreneze la poligonul de antrenament din Sfântu Gheorghe.

Au putut vedea pe viu fenomenele ce se dezvoltă pe timpul unui incendiu pompieri aparținând Serviciilor Private pentru Situații de Urgență după cum urmează: Kaufland Sfântu Gheorghe/Târgu Secuiesc, Dedeman, D.O Fire-Divizia Wro, SSG Fire Rescue-Sepsi Value Centre, Conpet SA, Dunapack Rambox Prodimpex și HS Timber Productions Reci.

Pregătirea continuă reprezintă o deosebită importanță pentru toate structurile implicate în gestionarea situațiilor de urgență, de la profesioniști, la voluntari.

În cadrul acestei sedințe a avut loc și o pregătire ce a vizat acordarea primului ajutor calificat de către echipajul SMURD.

Scopul principal vizează pregătirea cât mai complexă a personalului, acest lucru având ca rezultat final intervenții profesioniste, realizate de oameni bine pregătiți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.