Incendiu la o benzinărie din Miercurea Ciuc

Marți, 24 Ianuarie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu la o benzinarie din Miercurea Ciuc | imaginea 1 Pregătirea continuă a personalului operativ este unul dintre principalele obiective. Joi, 19 ianuarie a.c., pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea Ciuc au desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace la o stație de alimentare cu carburanți din municipiul reședință de județ.

Stațiile de alimentare cu carburanți sunt obiective care prezintă un risc ridicat de producere a incendiilor ce pot avea urmări tragice, astfel încât, scenariul exercițiului a presupus tocmai producerea unui incendiu la acest obiectiv.

Se recomandă cetățenilor ca, în cazul producerii unui incendiu la o stație de alimentare cu carburanți, să sune de urgență la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor. Dacă observați că incendiul nu poate fi stins cu mijloacele de primă intervenție și se propagă cu repeziciune, îndepărtați-vă cât mai mult de zona afectată pentru a nu vă pune în pericol viața!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.