Intervenție la înălțime

Marți, 31 Ianuarie 2023Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Interventie la inaltime | imaginea 1 Vineri, 27 ianuarie a.c., pompierii băcăuani au fost parte dintr-un exercițiu complex privind modul de intervenție la înălțime.

Acesta a fost organizat de Inspectoratul de Jandarmi Județean “Stefan cel Mare” Bacău, împreună cu instructori montani din cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, Salvamont Bacău și Serviciului Transporturi din cadrul U.A.T Slănic Moldova.

Fiecare exercițiu desfășurat în colaborare cu alte structuri arată faptul că, mai presupus de toate, salvatorii sunt uniți pentru același scop, acela de a salva vieți. Li se adresează mulțumiri pentru buna colaborare tuturor colegilor alături de care s-a acționat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.