Misiuni de salvare și stingere incendiu

Marți, 24 Ianuarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Misiuni de salvare si stingere incendiu | imaginea 1 Două zile consecutive de antrenamente și exerciții tactice cu forțe și mijloace în teren ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare.

O misiune de salvare a unei victime căzute în apele râului Someș și o misiune de stingere incendiu produs la un operator economic au constituit scenariile exercițiilor desfășurate de către Detașamentul de Pompieri Satu Mare și Carei.

Mai mult decât un antrenament fizic sau o planificare anuală, aceste mobilizări tactice reprezintă o muncă de echipă, o testare a rezistenței în fața riscurilor, un efort comun în care aportul fiecăruia (structuri operative de stingere și prim-ajutor, structuri suport, comanda unității) contează definit pentru gestionarea posibilelor situații de urgență.

Pompierii sătmăreni rămân în slujba comunității într-un mod necondiționat, pregătiți, solidari și empatici.

Misiuni de salvare si stingere incendiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.