Profesioniști, devotați și curajoși!

Marți, 24 Ianuarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Profesionisti  devotati si curajosi | imaginea 1 Fiecare salvator își practică meseria cu profesionalism, devotament și curaj, indiferent dacă stinge incendii, acordă primul ajutor ori se pregătește pentru viitoarele misiuni.

În perioada 16 - 20 ianuarie a.c., 12 pompieri militari, din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență București-Ilfov, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Dâmbovița și Dolj, s-au aflat la Poligonul de Antrenament și Pregătire din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

Aceasta pentru a urma modulul V de pregătire, ce cuprinde cursurile „Tehnici de pătrundere în încăperi incendiate” și „Tehnici de ventilare a construcțiilor”. În fiecare zi de activitate, pompierii sunt aceia care pot readuce speranța în sufletele multor oameni, motiv pentru care ei se asigură de faptul că vor fi pregătiți pentru a face față tuturor evenimentelor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.