Incendiu la o clădire administrativă din Baia Mare

Joi, 23 Februarie 2023Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Incendiu la o cladire administrativa din Baia Mare | imaginea 1 I.S.U. Maramureș a desfășurat marți, 21 februarie a.c., un exercițiu la sediul județean al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Exercițiul, executat în cooperare cu Inspectoratul de Poliție al Județului și Inspectoratul de Jandarmi Județean, a presupus intervenția la un incendiu declanșat la etajele superioare ale clădirii.

Detașamentul de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a acționat atât în interiorul, cât și în exteriorul imobilului, cu două autoplatforme de intervenție și salvare de la înălțime, trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat EPA SMURD.

Exercițiul, de nivel județean, a fost menit să verifice atât capacitatea de intervenție în astfel de situații a forțelor I.S.U. Maramureș, cât și cooperarea cu celelalte forțe participante, respectiv cu personalul propriu al instituției la care s-a desfășurat acțiunea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.