Incendiu la o școală gimnazială din Satu Mare

Luni, 20 Februarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu la o scoala gimnaziala din Satu Mare | imaginea 1 Miercuri, 15 februarie a.c., a avut loc un exercițiu de alarmare și evacuare în caz de incendiu, organizat de Detașamentul de Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SOMEȘ” al județului Satu Mare.

Scenariul exercițiului a fost simularea unui incendiu la etajul 1 al clădirii, unde în urma producerii unui scurtcircuit electric într-o sală de clasă, un elev a suferit intoxicație cu monoxid de carbon.

Pe parcursul întregului exercițiu s-a urmărit timpul de răspuns în cazul producerii unei situații de urgență și modul de comportare al elevilor și al cadrelor didactice.

Antrenarea forțelor militare în astfel de exerciții aduce cu sine încă un câștig : atenția elevilor cu privire la un comportament preventiv și reacția acestora în cazul apariției unei situații de urgență!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.