Incendiu violent la un operator economic din Carei

Luni, 27 Februarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Incendiu violent la un operator economic din Carei | imaginea 1 Joi, 23 februarie a.c., ora 11:00, un apel la numărul 112 anunța izbucnirea unui incendiu produs la un operator economic, situat pe raza localității Carei, având profilul de activitate comerț cu ridicata a produselor chimice (vopsele).

Incendiul se răspândește la materialele combustibile, manifestându-se violent pe o suprafață de aproximativ 50 m pătrați, cu posibilitatea propagării acestuia la întreaga construcție. Detașamentul de Pompieri Carei a intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială cu tun cu o capacitate de 10.000 l și o platformă de lucru la înălțime.

Cadrele militare participante la antrenamentul în gestionarea situațiilor de urgență generate de izbucnirea incendiului în interiorul unui obiectiv au fost compuse din 2 ofițeri, 8 subofițeri și 13 soldați.

Chiar dacă a fost doar un exercițiu, salvatorii acționează mereu sub deviza „Curaj și Devotament”, intervin pentru a da ajutor în caz de incendii, accidente, salvează vieți și bunuri omenești, rămânând cu modestie în anonimat. Fiecare zi de muncă din viața unui pompier este o zi pusă în slujba comunității!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.