Pregătirea este în toi la Detașamentul de Pompieri Giurgiu

Luni, 27 Februarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pregatirea este in toi la Detasamentul de Pompieri Giurgiu | imaginea 1 1… 2… 3! Reluăm! Cu același entuziasm și mai multă dorință de a învăța! Pregătirea este în toi la Detașamentul de Pompieri Giurgiu, acolo unde soldații învață de la salvatorii profesioniști cum să intervină în diferite cazuri.

De la antrenament fizic, până la tehnici și proceduri de intervenție în caz de incendiu, în diverse situații tactice - toate fac parte din programul pe care aceștia îl vor parcurge, până la jumătatea lunii martie.

Pe timpul activităților, noii colegi învață:

  • modul de intervenție pentru stingerea incendiilor: – în subsoluri, la etajele și în podurile clădirilor; – de substanțe solide, lichide și gazoase; – la instalațiile electrice; – în unități care produc lacuri, vopsele sau cauciuc; – de autovehicule etc.
  • tehnica evacuării fumului, a gazelor fierbinți și ventilarea spațiilor;
  • deplasarea în locuri înguste, incendiate;
  • protecția binomului de intervenție, astfel încât aceștia să fie în siguranță pe timpul misiunilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.