Explozie în hala unui operator economic

Vineri, 24 Martie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Explozie in hala unui operator economic | imaginea 1 Pompierii clujeni și-au început săptămâna cu un exercițiu complex, care a implicat atât operațiuni de căutare-salvare, cât și de stingere.

Scenariul a presupus o deflagrație în hala unui operator economic, după aprinderea prafului de rumeguș din raionul de debitare a lemnului.

Incendiul a cuprins ulterior întreg raionul și s-a extins cu repeziciune. Doi muncitori au fost răniți, iar echipajele au avut misiunea de a-i evacua.

Ca totul să devină și mai complicat, pe timpul operațiunilor de stingere un pompier este rănit, fiind necesară salvarea acestuia.

Salvatorii clujeni nu își doresc niciodată o asemenea intervenție, însă trebuie să fie în permanență pregătiți! Se adresează mulțumiri pentru colaborare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.