Delegația ISU București-Ilfov, la reuniunea serviciilor de pompieri din capitalele europene

Marți, 25 Aprilie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Delegatia ISU Bucuresti Ilfov  la reuniunea serviciilor de pompieri din capitalele europene | imaginea 1 Timp de trei zile, o delegație din cadrul ISU București-Ilfov a participat la reuniunea serviciilor de pompieri din capitalele europene, care s-a desfășurat în Italia.

Activitățile de pregătire și schimbul de bune practici s-au realizat în cadrul mai multor locații stabilite de organizatori, unde sunt amenajate ateliere de lucru și simulatoare. Cu acest prilej, țările participante au avut posibilitatea de a prezenta modul de organizare propriu și procedurile de intervenție specifice diferitelor tipuri de risc.

Pe durata acestei misiuni, echipele de pompieri s-au confruntat cu diferite situații tactice și au desfășurat, în comun, operațiuni de stingere a incendiilor, de salvare de la înălțime și din mediul acvatic, precum și misiuni de căutare-salvare printre dărâmături.

Este de apreciat modul de organizare al acestei activități de pregătire, pe durata căreia pompierii profesioniști din cele 12 capitale europene participante au dovedit înca o dată că în misiunile de salvare complexe pot acționa cu succes împreună.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.