Incendiu în depozitul de alimente al unui operator economic din Mediaș

Marți, 25 Aprilie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Incendiu in depozitul de alimente al unui operator economic din Medias | imaginea 1 O vorba veche spune că repetiția este mama învățăturii. Pompierlor le place să spună că exercițiile sunt.

Situații neprevăzute, dificile și mai ales cu efecte negative, din nefericire tot apar. Tocmai de aceea, salvatorii pun preț pe desfășurarea periodică și constantă a exercițiilor de antrenare a forțelor de intervenție dar și a populației.

Vineri, 21 aprilie a.c., a avut loc un exercițiu în municipiul Mediaș la o operator economic din domeniul Horeca. În exercițiu au fost angrenate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială cisternă de alimentare și un echipaj SMURD.

S-a simulat un incendiu în depozitul de alimente care s-a propagat la întreaga clădire, unde au fost surprinse mai multe persoane. Exercițiul a adus un beneficiu atât forțelor de intervenție, cât și angajaților operatorului economic, dar și oamenilor prezenți la acel moment acolo.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.