Incendiu la penitenciar

Marți, 25 Aprilie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Incendiu la penitenciar | imaginea 1 La Penitenciarul din localitatea Bârcea Mare a avut loc, joi, 20 aprilie a.c., începând cu ora 13.00, o desfășurare complexă de forțe și mijloace tehnice ale pompierilor Detașamentului Deva în cadrul unui exercițiu pentru gestionarea unei situații de urgență generată de incendiu.

Pompierii militari au acționat pentru limitarea și stingerea incendiului, eliminarea posibilelor pericole și evacuarea victimelor.

Salvatorii au folosit 6 echipaje operative care au intervenit cu o parte din autospecialele aflate în dotarea Detașamentului Deva: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălțime, o ambulanță SMURD, o automacara și un „Container Multirisc”.

În analiza ulterioară a rezultatelor exercițiului, s-a constatat că acțiunea pompierilor deveni a fost coordonată și s-a desfășurat conform tuturor procedurilor și cerințelor în cazul unor astfel de intervenții complexe care ar putea avea loc la obiective cu risc deosebit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.