Pregătirea reprezintă temelia misiunilor de succes

Duminică, 09 Aprilie 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Pregatirea reprezinta temelia misiunilor de succes | imaginea 1 În perioada 26-30 martie a.c., o delegație a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a participat la un curs de pregătire HAZMAT, organizat la Academia Națională de Pompieri din Rishon LeZion, Israel.

În cadrul cursului de pregătire, 15 specialiști, atât din cadrul IGSU, cât și din 7 unități subordonate, respectiv ISU București-Ilfov, ISU Argeș, ISU Cluj, ISU Constanța, ISU Mureș, ISU Vâlcea și USISU au evidențiat bunele practici privind managementul mai multor tipuri de risc generatoare de situații de urgență, prin desfășurarea unor exerciții.

Acest curs a avut ca principal obiectiv îmbunătățirea competențelor IGSU din domeniul CBRN, prin creșterea nivelului de cunoștințe despre gestionarea incidentelor CBRN, protecția individuală a personalului, principiile protecției în cazul incidentelor HAZMAT, monitorizare și detecție, metode de decontaminare și utilizarea de aplicații IT în cazul incidentelor HAZMAT.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.