Sesiuni de instruire în domeniul conducerii auto defensive

Marți, 25 Aprilie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Sesiuni de instruire in domeniul conducerii auto defensive | imaginea 1 Pompierii timișeni iau parte, alături de colegi din alte județe, la sesiuni de instruire în vederea perfecționării abilităților în domeniul conducerii auto defensive. La acestea participă conducătorii autospecialelor de intervenție, precum și comandanții de echipaj.

Conducerea defensivă, denumită și “conducerea anticipată”, este o formă de educație orientată în pregătirea șoferilor dincolo de stăpânirea regulilor rutiere. Principalul scop este acela de a reduce riscurile la care se expun participanții la trafic, prin recunoașterea și anticiparea situațiilor periculoase.

Pregătirea la locul de muncă, dar și perfecționarea continuă contribuie la asigurarea celor mai bune condiții de răspuns la intervențiile zilnice ale salvatorilor. Se adresează felicitări tuturor pentru implicare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.