Exercițiu de salvare desfășurat de ISU Satu Mare

Joi, 29 Iunie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Exercitiu de salvare desfasurat de ISU Satu Mare | imaginea 1 Traseul turistic Via Ferrata din Dealul Măgura, localitatea Batarci, a fost, miercuri, 21 iunie a.c., locul desfășurării unui exercițiu de salvare, derulat de către echipajele SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și Punctului de Lucru Turț-Gherța Mare, în colaborare cu Echipajul Salvamont Satu Mare.

Salvarea victimei, accidentată pe drumul montan la unul dintre membrele inferioare, a presupus transportul acesteia pe targă pe o distanță de aproximativ 300 m de teren accidentat, aflat în pantă.

Acest tip de exercițiu a dezvoltat prin munca în echipă și colaborarea eficientă între forțele de intervenție, soluții strategice, conexiuni puternice de lucru, care vor fi de un real folos în misiunile salvării de vieți omenești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.