Grav accident rutier petrecut pe autostrada A10

Luni, 19 Iunie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Grav accident rutier petrecut pe autostrada A10 | imaginea 1 Pompierii turdeni au luat parte joi, 15 iunie a.c., la un amplu exercițiu, coordonat de către colegii de la ISU Alba. Forțele de intervenție au avut de gestionat un scenariu care a cuprins un grav accident rutier petrecut pe autostrada A10, în apropierea localității Dumbrava.

S-a declanșat Planul Roșu, iar victimele rezultate din accident au fost evacuate, efectuându-se triajul la fața locului. Ulterior, acestea au fost transportate atât în Punctul Medical Avansat, cât și la UPU Alba, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Astfel de exerciții sunt benefice, întrucât pompierii își mențin pregătirea la un nivel ridicat și colaborează exemplar cu forțele din celelalte județe.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.