Stingerea unui incendiu și extragerea unei persoane rănite

Joi, 29 Iunie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Stingerea unui incendiu si extragerea unei persoane ranite | imaginea 1 Militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” au executat un exercițiu de tip STX în comun cu Detașamentul de pompieri Constanţa Port din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea”.

Exercițiul a constat în instruirea personalului privind stingerea și limitarea efectelor unui incendiu, extragerea și acordarea primului ajutor unei persoane rănite din formaţiunea proprie de intervenţie. Primul ajutor a fost acordat în primă fază de personalul medical al unităţii, fiind preluat de echipajul SMURD participant la exerciţiu.

Exercițiile în comun constituie un bun prilej de revizuire și actualizare a procedurilor de acțiune, la care structurile Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională pot acționa cu forțe și mijloace în vederea sprijinirii populației în situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.