Tren marfar încărcat cu substanțe periculoase, implicat într-un accident feroviar

Marți, 13 Iunie 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Tren marfar incarcat cu substante periculoase  implicat intr un accident feroviar | imaginea 1 Joi, 8 iunie a.c., pompierii din cadrul 𝐷𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 1 𝑠̦𝑖 2 𝑇𝑖𝑚𝑖𝑠̦𝑜𝑎𝑟𝑎, precum și 𝑆𝑡𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑆𝑎̂𝑛𝑛𝑖𝑐𝑜𝑙𝑎𝑢 𝑀𝑎𝑟𝑒 au desfășurat un 𝐞𝐱𝐞𝐫𝐜𝐢𝐭̦𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐟𝐞𝐫𝐨𝐯𝐢𝐚𝐫 în zona localității Lovrin. Incidentul a implicat un tren marfar care transportă substanțe periculoase.

Pentru gestionarea situației de urgență, pompierii timișeni au intervenit prompt cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, un echipaj CBRN și două ambulanțe SMURD. 𝑆𝑒𝑟𝑣𝑖𝑐𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑉𝑜𝑙𝑢𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑆𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑈𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑎𝑙𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟 𝐺𝑜𝑡𝑡𝑙𝑜𝑏 𝑠̦𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑟𝑖𝑛 s-au alăturat intervenției la fața locului.

Scopul acestui exercițiu a fost antrenarea tuturor forțelor participante în conducerea acțiunilor de limitare și înlăturare a urmărilor unei situații de urgență, executarea coordonată a operațiunilor de intervenție și îmbunătățirea cooperării inter-instituționale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.