Incendiu la Catedrala Sfânta Treime din Arad

Luni, 03 Iulie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Incendiu la Catedrala Sfanta Treime din Arad | imaginea 1 Pompierii militari arădeni au desfășurat vineri, 30 iunie a.c., un exercițiu de amploare, cu scopul de a îmbunătăți rapiditatea și eficiența răspunsului în fața situațiilor de urgență.

Exercițiul s-a desfășurat în municipiul Arad, la Catedrala Sfânta Treime, unde a fost stabilit un scenariu complex ce a implicat stingerea unui incendiu izbucnit în subsolul și la nivelul acoperișului catedralei.

Peste 20 de pompieri militari și paramedici din cadrul Detașamentului Arad au fost mobilizați cu: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Astfel de exerciții sunt esențiale pentru dezvoltarea competențelor și creșterea capacității de reacție a forțelor de intervenție. Prin implicarea în astfel de activități, pompierii militari arădeni sunt pregătiți să facă față celor mai dificile situații de urgență, protejând viețile și bunurile comunității.

Incendiu la Catedrala Sfanta Treime din Arad | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.